New: Launch on Product Hunt – May 30

Logo Unipile
 Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Unipile, faaliyetleri çerçevesinde ve Fransa'da ve Avrupa Birliği'nde yürürlükte olan mevzuata uygun olarak, hizmetlerinin kullanıcılarının kişisel verilerinin korunmasını, gizliliğini ve güvenliğini sağlamayı ve özel hayatlarına saygı göstermeyi taahhüt eder.

Unipile, kullanıcıların mahremiyetine ve kişisel verilerinin gizliliğine saygı göstermeye özel önem verir ve bu nedenle verileri yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere ve özellikle veri işleme, dosyalar ve özgürlüklerle ilgili 6 Ocak 1978 tarihli ve 78-17 sayılı yasaya (bundan böyle "Veri Koruma Yasası" olarak anılacaktır) ve kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak bireylerin korunması ve bu tür verilerin serbest dolaşımına ilişkin 27 Nisan 2016 tarihli Avrupa Parlamentosu ve Konseyi Yönetmeliği (AB) 2016/679'a (bundan böyle "GDPR" olarak anılacaktır) uygun olarak işlemeyi taahhüt eder.

Uygulama hizmetlerimizi kullanarak gizlilik politikamızı kabul etmiş olursunuz.

1. GİRİŞ

1.1 Genel bilgiler

Bu Gizlilik Politikası, Unipile'ın web sitemizin www.unipile.com (ve alt alan adlarının) ziyaretçileri ve web sitemizde veya doğrudan Google Play Store ve Apple'ın App store'u gibi üçüncü taraf platformlarında bulunan web, mobil veya masaüstü uygulamalarımızın kullanıcıları hakkında nasıl bilgi topladığını ve kullandığını açıklar.

a. Kişisel veriler ve anonim veriler:
Bu gizlilik politikasında "kişisel veriler" terimi, ad, soyad, e-posta adresi, telefon numarası, posta adresi veya IP adresi gibi bir bireyi tanımlayabilecek her türlü bilgiyi ifade eder. "Anonim veriler" terimi, bir bireyin tanımlanmasına izin vermeyen tüm verileri ifade eder. Bu verilerin kullanımı aşağıda açıklanmaktadır.

b. Kişisel Verilerin Kullanımı
Unipile'ın hizmetlerini herhangi bir kişisel bilgi vermek zorunda kalmadan kullanmak mümkündür. Ancak, bazı özellikler ve ücretli hizmetler, müşteri alanımıza giriş yapmak için giriş e-posta adresiniz veya ücretli aboneliklere abone olduğunuzda fatura bilgileriniz gibi kişisel bilgiler gerektirebilir. Daha sonra belirli uygulamaları veya özellikleri kullanmak için bu bilgileri sağlamanız istenecektir. İstenildiği zaman geri çekilebilen bu onay, kişisel verilerinizin işlenmesi için yasal çerçeveyi sağlar.


2. AVRUPA BİRLİĞİ'NDEKİ KULLANICILAR İÇİN BİLGİLER

Unipile, GPDR ile uyumludur ve bu nedenle bir kişisel veri denetleyicisi atamıştır, söz konusu denetleyici Unipile, 168 rue de la Rotonde, 42153 Riorges, Fransa'dır. Veri koruma görevlimizle şu adresten iletişime geçebilirsiniz dpo@unipile.com


3. VERİLERİN ELDE EDİLMESİ

Bize iletilen veriler, kullanıcılarımız tarafından unipile.com'da bir hesap oluşturduklarında veya ücretli bir teklife abonelik ödediklerinde sağlanır. Bu veriler, çalışanlarını Unipile hizmetlerini kullanmaya davet eden bir işveren tarafından da sağlanabilir. Veriler ayrıca web sitemiz tarafından kullanılan çerezler tarafından da elde edilebilir. Topladığımız kişisel veriler, bir hesap oluşturmak için e-posta adresidir. unipile.com ve ücretli abonelikler için fatura bilgileri (iletişim bilgileriniz). Bir kullanıcı ücretli bir aboneliğe abone olduğunda, ödeme bilgileri yalnızca ödeme işleme hizmet sağlayıcımız tarafından saklanır.

Unipile, kullanıcıların hizmetlerimize ve uygulamalarımıza bağladıkları hesaplarla ilgili bilgilere asla erişemeyecektir. Kullanıcı uygulamalarımızı birkaç cihazına eklediğinde, bilgileri güncel tutmak için bunları senkronize etmemiz gerekir. Veriler uçtan uca şifrelenir ve Unipile'in veya başka birinin bilgilerin içeriğini okumasına izin vermeyen bir protokol izler.

a. Kullanıcılar tarafından sağlanan veriler
- Kayıt Verileri: Kullanıcılar uygulamalarımızı kullanmak için bir hesap oluşturabilir. (Yalnızca kullanıcı Unipile uygulamalarını kullanarak verilerini cihazları arasında senkronize etmek istiyorsa gereklidir). Kullanıcının, benzersiz bir giriş kimliği olarak hizmet verecek geçerli bir e-posta adresi sağlaması gerekecektir. Bu, bir Unipile "Kişisel - Ücretsiz" hesabı açmak için gereken tek kişisel bilgidir. Kayıt verilerinizi, hesabınızı sildiğiniz tarihten itibaren 30 gün boyunca saklarız. Ücretli teklifler veya abonelikler içeren hesaplar için, kullanıcıların şirket adı, posta adresi ve e-posta adresi gibi abonelik sahibi iletişim bilgileri dahil olmak üzere fatura bilgilerini sağlamaları gerekir. Unipile müşteri hizmetlerine destek taleplerinde veya sorularda bulunurken, fatura hesabına eklenebilecek ilişkili e-posta veya telefon numarasını kontrol ederek talep sahibinin uygulamalarımızın kullanıcısı olduğunu doğrulamamız gerekecektir. Kullanıcı bu bilgileri sağlayamazsa, müşteri hizmetleri departmanımız kullanıcıya yardımcı olamayacaktır.

- Fatura Verileri: Web sitemizde yapılan ödemeleri işlemek için üçüncü taraf bir hizmet sağlayıcı kullanıyoruz. Kullanıcılarımız için herhangi bir kredi kartı bilgisi saklamıyoruz. Başarısız bir ödeme durumunda, kısmi kredi kartı bilgilerini sakladığımız tek bir durum vardır. Kısmen saklanan bilgiler, yani sadece kredi kartı numarasının son 4 hanesi, kart sahibinin adı, kredi kartı türü ve son kullanma tarihi, kullanıcıdan yardım veya Unipile'den kontrol talebi olması durumunda kullanılabilir. Bu bilgiler ödeme anomalisini takiben sadece 7 gün boyunca saklanır ve sonrasında sunucularımızdan otomatik olarak silinir.

- Depolanan Veriler: Uygulamalarımız, kullanıcıların çeşitli bilgi kaynaklarını doğrudan Unipile uygulamalarını çalıştıran cihazlarda toplamasına ve depolamasına olanak tanır. Bu yerel verilere yalnızca kullanıcı tarafından erişilebilir. Bazı durumlarda, kullanıcının her biri bir Unipile uygulamasına sahip birden fazla cihaz kullanması gerekebilir. Kullanıcının cihazları arasında güncel ve senkronize verilere sahip olmasını sağlamak için Unipile, güncellemeye izin vermek üzere verileri güvenli bir şekilde aktaracaktır. Kullanıcı birden fazla cihaz kullandığında, sunucularımıza aktarılacak veriler AES 256 protokolüne göre şifrelenecektir (daha fazla bilgi için güvenlik kurallarımız). Unipile'ın verilere erişimi yoktur, çünkü yalnızca kullanıcıların cihazları verilerin şifresini çözmelerine ve okumalarına izin veren şifreleme anahtarına sahiptir. Bu anahtar kullanıcıların cihazlarında rastgele oluşturulur, Unipile'ın asla erişimi yoktur.

- Bildirim ve geri bildirim verileri: Bazı durumlarda Unipile tarafından sağlanan hizmetler ve uygulamalar hakkında bize geri bildirimde bulunmanız istenebilir.
Bu, Apple'ın uygulama mağazası veya Google'ın Play Store'u gibi mağazalarda yayınlanan incelemeler veya Google'ın arama motorunda yayınlanan incelemeler veya sunduğumuz hizmetler ve uygulamalar hakkında kullanıcılarımızdan geri bildirim almak için kullanabileceğimiz Trustpilot / Avis Vérifiés / Ekomi gibi üçüncü taraf sağlayıcılar aracılığıyla yapılabilir.
Bildirimlerin geçmişi herhangi bir zaman sınırı olmaksızın saklanır. Müşteri desteği ile yapılan alışverişler sırasında, kullanıcıların kişisel bilgilerini iletmeleri veya doğrudan web sitemiz üzerinden yapılan yardım taleplerini takip etmeleri gerekebilir. Tüm değişim geçmişleri, kullanıcının taleple ilişkili hesabının silindiği tarihten itibaren en fazla 30 gün boyunca saklanır.

b. Kullanıcılar tarafından başkaları hakkında sağlanan veriler
Kullanıcılar, Unipile'ın hizmetlerini ve uygulamalarını denemeleri için diğer kullanıcıları davet etme olanağına sahiptir. Kullanıcı bu özelliği kullanırsa veya bir yönlendirme yoluyla kullanmaya davet edilirse, Unipile misafir kullanıcıyı izlemek amacıyla misafirin e-posta adresini ve misafire gönderilen mesajı saklayacaktır. Unipile, konuğa, kendisini hizmetlerimize ve uygulamalarımıza yönlendiren kişinin kimliğini iletecektir (kullanıcının "sponsorunun" e-postası ve davette belirtmek isterse muhtemelen adı ve soyadı). Yönlendiren veya davet edilen kullanıcılar, bu bilgilerin silinmesini doğrudan çevrimiçi desteğimizden talep edebilir.

c. Teknoloji araçlarıyla toplanan veriler
Unipile, kullanıcılar hizmetlerimize eriştiğinde aşağıdaki bilgileri otomatik olarak kaydeder: işletim sisteminin adı ve sürümü, cihaz tanımlayıcısı, web tarayıcısının türü ve dili (erişim bir web tarayıcısından yapılıyorsa) ve IP adresi. Bu verilerin bazıları çerezler kullanılarak toplanır (bkz. Çerez Yönetimi). Bu veriler hesabınızı güvence altına almak, hizmetleri doğru dilde sunmak ve kullanılan cihaz için optimize etmek için kullanılır. Bu veriler, kullanıcı hesabının silindiği tarihten itibaren 30 gün boyunca saklanır.

d. Hizmet meta verileri
Unipile, hizmet ve uygulamaların kullanıcıları tarafından gerçekleştirilen eylemler hakkında bilgi toplar. Bu veriler toplanır, anonimdir ve yalnızca hizmetlerimizi iyileştirmek için analiz amacıyla kullanılır. Örneğin, uygulamalarımızı düzenli olarak geliştirmemize olanak sağlamak için özelliklerin popüler olup olmadığına bakarız.


4. VERİLERİN KULLANIMI
Kullanıcı verileri, Unipile tarafından, hizmetlerimizin kullanım koşullarına ilişkin hüküm ve koşullar da dahil olmak üzere, kullanıcıların talimatlarına uygun olarak kullanılır. Unipile, kişisel verileri kullanıcı hesaplarını doğrulamak, hizmetlerini ve uygulamalarını sağlamak ve sürdürmek, destek sağlamak ve kullanıcılarla iletişim kurmak için kullanır.

Kullanılan veriler şu amaçlarla kullanılır:
- Hizmetlerimizi, uygulamalarımızı ve web sitelerimizi sağlamak, güncellemek, sürdürmek ve korumak için
- Kullanıcı hesaplarının oluşturulması, bakımı ve güvenliği
- Hizmetlerimizi ve uygulamalarımızı iyileştirmek için Hizmet Meta Verilerini Ölçme
- İsteklerine, yorumlarına ve sorularına yanıt vererek kullanıcılarımızla iletişim kurmak
- Kullanıcılarımıza faturalar, ödeme hatırlatıcıları, destek veya bakım taleplerine yanıtlar gibi idari bildirimler göndermek. Bu iletişimler Unipile tarafından sağlanan hizmetlerin ve uygulamaların bir parçası olarak kabul edilir ve bunları devre dışı bırakamazsınız. Pazarlama mesajları (promosyon, haberler, ürün haberleri, vb.), kullanıcı bunu doğrudan kendi hesabından yapmak isterse devre dışı bırakılabilir. kullanıcı hesabı.

5. VERİ PAYLAŞIMI

Unipile, kullanıcılarının kişisel verilerini asla satmayacaktır. Unipile, tasarım gereği yalnızca kullanıcı hesaplarının yönetim verilerine erişebilir. Bir abonelik için ödeme yaparken Unipile, ödemelerin yönetimi için güvenilir bir üçüncü taraf olarak Stripe - Online Payment - hizmetlerini kullanır. Kullanıcı tam da bu anda adı, soyadı, ödeme kartı numarası gibi kişisel karakteriyle ilgili bilgileri iletecektir. Bu bilgiler elbette çevrimiçi ödemeyi tamamlamak için gereklidir. Kullanıcı, kendisiyle ilgili bilgilere başvurma, bunları değiştirme ve silme hakkına sahiptir. Bu talebi doğrudan destek servisimize yapabilir.
Ödeme işleme, depolama ve uygulamalarımızın barındırılması gibi belirli hizmetleri sağlamak için hizmet sağlayıcıları kullanabiliriz. Şifrelenmiş verilerin barındırılması için SCALEWAY ve O2 SWITCH hizmetlerini kullanıyoruz.
Yürürlükteki yasalara ve bu Gizlilik Politikasına uyduklarından emin olmak için güvenlik ve gizlilik süreçlerini gözden geçirir ve izleriz.
Hesap yönetimi için sakladığımız tüm verilerin ve senkronizasyon aşamaları sırasında geçici veri aktarımının her zaman şifrelenmiş olduğunu unutmayın.

Taşeronlarımızın listesini aşağıda bulabilirsiniz:

 

Unipile kullanıcılarının kişisel verilerinin kullanımı için alt yüklenici Konum İşlemenin niteliği
GOOGLE Birleşik Devletler Trafik analizi
ÇİZGİ Birleşik Devletler Online ödeme
Unipile çalışanlarının kişisel verilerinin kullanımı için alt yüklenici Konum İşlemenin niteliği
GVGM Fransa Yönetim
AXA Fransa Yönetim
SWILE Fransa Yönetim

 

6. KİŞİSEL VERİLERİN HAKLARI VE KONTROLÜ

Kullanıcılar kişisel verilerine doğrudan kendi hesaplarından erişebilirler. kullanıcı hesabı. Bilgileri değiştirebilir ve silebilirler. Şu adrese bir e-posta göndererek yardım talep edilebilir start@unipile.com.
Unipile, kullanıcının izniyle, hizmetlerinin kullanımını teşvik etmek için periyodik olarak e-posta iletişimleri gönderebilir. Unipile, kullanım ipuçları, haberler ve promosyon teklifleri hakkında iletişim kurabilir. Kullanıcılar, gönderilen her e-postadaki abonelikten çıkma talimatlarını izleyerek bu e-postaların aboneliğinden çıkabilir. Pazarlama iletişimlerine abonelikten çıkmanın, ödeme bilgileri veya Unipile'in uygulamaları ve hizmetleriyle ilgili diğer operasyonel uyarılar gibi işlemsel iletişimleri etkilemeyeceğini unutmayın.
Cihazlarınızdaki uygulamaları kaldırabilirsiniz. Sizi her cihaz için standart süreci takip etmeye davet ediyoruz. Cihazlarda bulunan veriler, saklamaya karar vermediğiniz sürece silinecektir (bazı cihazlarda mümkündür). Her durumda, bir kaldırma işlemi Unipile'deki yönetim hesabınızı silmez. Hesabınızı silmek istiyorsanız, müşteri alanınıza gitmeniz ve silme işlemine devam etmeniz gerekecektir.
Başta Avrupa Birliği ve Birleşik Krallık'a ait olanlar olmak üzere belirli ülkelerde yürürlükte olan düzenlemelere tabi olan kullanıcılar, kişisel verileriyle ilgili belirli haklara sahiptir. Bu verilere başvurabilir, bunları değiştirebilir ve silinmesini isteyebilirler. Kullanıcılar bu değişiklikleri doğrudan kendi kullanıcı hesabı veya herhangi bir yardım talebi için bizimle iletişime geçin: start@unipile.com

Sahip olduğunuz haklar:

Rızanın geri çekilmesi: Kullanıcılar, kişisel verilerin işlenmesine ilişkin onaylarını tamamen veya kısmen geri çekebilirler. Kullanıcı onayını geri çekerse bazı hizmetlerin veya özelliklerin artık çalışmayacağını lütfen unutmayın.

Bilgiye Erişim ve Bilgi Talebi: Kullanıcılar, müşteri alanlarına giriş yaparak veya doğrudan bize talepte bulunarak kişisel verilerine erişebilirler.

Değişiklik: Kullanıcılar, müşteri alanlarına giriş yaparak veya doğrudan bizimle iletişime geçerek kişisel verilerini istedikleri zaman değiştirebilirler.

Silme ve Unutulma: Kullanıcılar kişisel verilerinin silinmesini talep edebilir. Kullanıcı hesabını silmeye karar verirse, kişisel verilerin kesin ve geri alınamaz şekilde silinmesi 30 takvim günü içinde yapılacaktır.

Taşınabilirlik: Kullanıcılar kişisel verilerinin bir kopyasını talep edebilir. Unipile daha sonra kullanıcının verilerinin bir bilgisayar dışa aktarımını sağlayacaktır.

Kullanıcı haklarını kullanmak isterse, doğrudan kullanıcı hesabına gidebilir. Destek servisimize bir e-posta gönderirken start@unipile.com, e-postanın içeriğinde aşağıdaki bilgilerin belirtilmesi önemlidir: Talebin hangi kişisel verileri ilgilendirdiği, hangi hakkın kullanılmak istendiği. Kullanıcıları korumak için, talep söz konusu hesapla ilişkili e-posta adresinden yapılmalıdır. Unipile, talebe devam etmeden önce başvuru sahibinin kimliğini doğrulayacaktır. Unipile, GPDR tarafından getirilen son tarihe uygun olarak 30 gün içinde yanıt verecektir.


7. ÇEREZ YÖNETIMI

İlgili Kişi, unipile.com Sitesinde gezinirken, bilgisayar terminaline Çerezlerin yüklenmesine izin vermiş olur.
Genel olarak Çerezler, bilgisayarların Web Sitesinde gezinmesine ilişkin bilgileri (başvurulan sayfalar, başvuru tarihi ve saati vb.), Verilerin Veri Denetleyicisine iletilmesiyle Veri Sahibinin Web Sitesine sonraki ziyaretleri sırasında okunabilecek bilgileri kaydeder. Bu çerezlerin yüklenmesi ilgili kişinin onayını gerektirir.
Bazı çerezler Sitenin düzgün çalışması için gereklidir ve kurulumlarından önce ilgili kişinin onayını gerektirmez.
İlgili Kişi bu sürenin bitiminden önce onayını yenilemezse, çerezler yüklenmelerinden itibaren on üç (13) ay içinde otomatik olarak silinir.
Ziyaretçi, Kontrolörün aşağıdaki Çerez yöneticisini kullanarak veya tarayıcısını aşağıdaki şekilde yapılandırarak istediği zaman işlevsel olmayan Çerezlerin yüklenmesine onay vermeyi reddedebilir, onayını geri çekebilir ve/veya Çerezlerin parametrelerini ayarlayabilir:

Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft Edge
Microsoft Internet Explorer
Apple Safari


8. İLETİŞİM BİLGİLERİ VE TALEPLER

Kullanıcının bu gizlilik politikası ve Unipile'in veri toplama ve işleme uygulamaları ile ilgili herhangi bir sorusu, şikayeti varsa, aşağıdaki adrese bir e-posta gönderebilirsiniz start@unipile.com veya aşağıdaki adresten bize yazabilirsiniz:

UNIPILE
168 rue de la Rotonde
42153 RIORGES
FRANSA 

tr_TRTR